petak, 14 jun 2024
Početna Proizvodi Aluminijumska stolarija

Saradnici

Baner
Baner
Baner
Aluminijumska stolarija - Beograd, Novi Sad, Loznica

Aluminijumska stolarija ekonomski je isplativa, imajući u vidu veoma dug vek trajanja(gotovo doživotni).Pogodnija je za izradu prozora i vrata većih dimenzija. aluminijumska stolarija – posebno vrata, nezamenjiva je kod poslovnih i visoko frekventnih prostora. Dobra plastifikacija (završna obrada) čini je otpornom na vremenske uslove (sunce, kiša, mraz). Pogodna je za zastakljivanje stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata.   
Koristimo najnoviju tehnologiju u proizvodnji prozora od aluminijumskih profila renomiranog svetskog proizvođača "ALUMIL" i PROFILATI sa i bez termo prekida.

Sistemi sa prekinutim termo mostom koriste se na objektima koji zahtevaju visoku toplotnu izolaciju i za tu namenu u izradi naših prozora i vrata koristimo profile iz serija:
. EKU 64 - PROFILATI
. M11000 Alutherm Plus - ALUMIL

 

M11000 Alutherm Plus . prilagodljiv sistem sa prekinutim termo mostom za vrata i prozore svih vrsta, sertifikovan da zadovolji sve zahteve termoizolacije, zvučne izolacije i bezbednosti. 
Idealan kako za poslovni tako i za stambeni prostor.. Mogućnost ugradnje aluminijumskih roletni i aluminijumskih rolo komarnika.


Tehničke karakteristike ALUMIL M11000 Alutherm Plus

. dubina profila rama 62,5 mm
. dubina profila krila 70 mm
. minimalna vidna širina 86 mm
. minimalna vidna širina "T" profila 70 mm
. nosivost mehanizma na krilu ≥ 130 kg
. debljina stakla ≥ 46 mm
. vrsta toplotne izolacije - 24mm poliamid za povećanu toplotnu izolaciju 


Sistemi bez prekinutog termo mosta koriste se za izradu unutrašnjih elemenata, temperaturno podjednako tretiranih sa spoljašnje i unutrašnje strane kao i za tipove objekata gde termo izolacija profila nije bitna karakteristika kao npr. proizvodne hale, stakleni izlozi i sl. Za tu namenu u izradi naših prozora i vrata koristimo profile iz serija:

.
 M9400 Softline- ALUMIL

 

EKU 53 – PROFILATI

 

M9400 Softline . ekonomičan sistem profila bez prekinutog termo mosta, sa zaobljenim spoljnim izgledom, pogodan za zatvaranje pozicija velikih dimenzija.  Sertifikovan od strane IFT Rosenheim za kvalitet zaptivanja i nepropustljivosti vode i vazduha.
 
Tehničke karakteristike ALUMIL M9400 Softline

.
dubina profila rama 45 mm
.
dubina profila krila 52 mm
.
nosivost mehanizma na krilu ≥ 130 kg
.
debljina stakla ≥ 32 mm
.
specijalni sistem zaptivanja Aluseal sa tri nivoa specijalnih guma EPDM